Seligrat: “Amb tots els efectius i l’equip en bones condicions, sóc optimista i crec que farem un final de temporada molt bo”

  • “Juguem contra un rival directe, amb qui estem empatats a punts. No volem que ens agafin els de sota i també volem superar a l’Ebro. Això fa que el partit sigui més especial, si cap”.
  • “Pol Moreno és dubte. Ahir se li va caure algú a sobre del turmell i avui no ha pogut córrer ni caminar, i demà tampoc podrà fer-ho. L’esquinç és lleu i, segons l’evolució, el diumenge pot arribar. No trastoca molt perquè la competència és alta però jugadors de les seves característiques, en aquests camps, es troben a faltar”.
  • “Sabem què ens trobarem i a què es juga. Nosaltres, al que s’ha de jugar allà, no juguem malament i és una situació amb la qual estem familiaritzats”.
  • “Totes les setmanes treballem la pilota aturada. Aquesta setmana no l’hem treballat més. El dissabte, com sempre. En aquest tipus de superfície és fonamental i cobra més protagonisme, però portem tot l’any preparant-la. El 65-70% dels gols que ha fet l’Ebro han estat a pilota aturada”.
  • “La gespa artificial condiciona els resultats i ho iguala tot. Pots ser de categoria superior, anar com a visitant a un camp de gespa artificial i les passaràs molt magres”.
  • “Mai hem estat molt a prop d’abaix. Estem sent molt regulars amb el nostre rendiment. El nostre equip perd molt poc, li costa molt guanyar i empata molt. Amb la situació que estem, amb tots els efectius i l’equip en bones condicions, sóc optimista i crec que farem un final de temporada molt bo. Espero perdre molt poc, que empatem menys i guanyem més”.