Seligrat: “Anem amb la idea de guanyar i hem de ser fidels als nostres principis i al nostre estil d’actuació”

  • “És un equip especialment fort a casa seva i la seva classificació està basada en això. No van començar bé perquè van perdre tres partits seguits per 0-1 contra Mallorca, Villarreal ‘B’ i Lleida: primer, segon i cinquè classificat”.
  • “En els 13 partits que han jugat, cap visitant ha fet més d’un gol a Ontinyent i ells només han fet dos gols o més en dues ocasions. No cal ser molt intel·ligent per saber el que pot passar allà”.
  • “Dels onze que van sortir a Vilafranca, el diumenge, màxim, poden haver-hi tres. Els hi afectarà poc a nivell de cansament”.
  • “El que difícilment arribarà és Felipe Sanchón i el que segurament arribarà és Marc Martínez. La resta estem tots”.
  • “Anem amb la idea de guanyar. I per guanyar hem de ser fidels als nostres principis i al nostre estil d’actuació. A més, hem de tenir present què fa el rival a casa seva, que és un equip que està a prop de playoff”.
  • “Els equips de la zona baixa tenen un nivell altíssim. Algú que no els hagi vist, li pot estranyar que l’Hércules vagi al camp del Peralada i perdi. No és inesperat i nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos. Estem a la zona mitja i estem tenint un nivell competitiu altíssim. El problema d’aquest any és que en alguns empats hem merescut més i, només que haguéssim guanyat tres o quatre d’aquests empats, estaríem a dalt. Els petits detalls ens han fet empatar”.
  • “Estem més a prop d’abaix que de dalt i anem a revertir la situació en aquests 10 partits que queden. Part molt bona? Que l’equip està molt bé, hi ha un clima de vestidor extraordinari, l’equip treballa fenomenal i és la clau perquè funcioni”.

Imatge: Críspulo Díaz.