Seligrat: “El CE Sabadell d’avui no té res a veure amb el de la primera volta”

  • “Sempre es pot veure el got mig ple o mig buit. Portem sis partits consecutius sense perdre i l’última derrota és a Peralada, on vam fer un partit extraordinari. En tots els partits que hem perdut, excepte contra el Badalona, crec l’equip, pel que fa a joc, ha estat igual o millor que el rival”.
  • “No veig que el Cornellà estigui passant per un mal moment. No l’hi he vist en tot l’any. El Cornellà és un equip que guanya molt, sobretot a casa, però que també perd molt. I és cert que des que no tenen a Enric Gallego és un Cornellà diferent. Afortunadament, en aquest partit no juguen a casa ni compten amb Enric”.
  • “Crec que estem en igualtat de condicions físicament. Ells també van jugar diumenge a la tarda i han tingut els mateixos dies de recuperació”.
  • “L’equip està motivat, però no només per com es va desenvolupar el partit de la primera volta. La nostra motivació principal és guanyar per donar continuïtat a les sensacions tan bones que tenim i per donar una alegria a la nostra afició, que es mereix veure’ns guanyar més a casa”.
  • “El CE Sabadell d’avui no té res a veure amb el de la primera volta. El partit a Cornellà era el tercer en una setmana i hi vam arribar amb moltes baixes. Tenim ganes de demostrar que no hi ha tanta diferència entre els dos equips com va poder aparentar allà”.
  • “Nosaltres som un equip que, a nivell de derrotes i de gols en contra, tenim números de playoff. Ens costa molt guanyar, però ens costa molt més perdre”.
  • “Tinc tota la plantilla disponible. Guillemenot ha arribat avui i ha fet un únic entrenament en dues setmanes. Aquesta setmana ha competit i ha tingut poca recuperació, però si ho creiem convenient està en condicions de jugar”.