Seligrat: “El gol és l’aspecte en què podem millorar més”

  • “Pensar en allò ens porta a un estat d’ànim que no és bo. Va ser dur per a l’equip i hem de passar pàgina perquè el que interessa és Badalona”.
  • “L’equip està dolgut per com van anar els esdeveniments. Creiem que es van cometre injustícies que van afectar el resultat. Futbolísticament no hi havia diferència entre l’Hércules i nosaltres”.
  • “Des que Manolo González s’ha fet càrrec d’aquest equip, el Badalona és molt ordenat i és molt difícil fer-li gols, tot i que el dia de l’Elche va ser un accident. També és cert que ells no tenen victòria fàcil però és la tònica d’aquest grup”.
  • “El Badalona, com nosaltres, ha tingut molts canvis i estan en fase d’acoblament de totes les peces noves i que funcionin com unequip i de manera coordinada”.
  • “Tot el que és fer gols, té més a veure amb el talent i la qualitat dels futbolistes i això costa diners. Els pressupostos més potents tenen més talent però crec que és l’aspecte en el qual més podem millorar nosaltres”.
  • “Tots els que han vingut últimament arriben en un estat de forma no òptim. Els joves vénen de dinàmiques d’entrenament de categoria superior però són futbolistes amb zero experiència de jugar amb adults i a Segona B, i vénen d’equips on són els millors, són titulars i dominadors de pilota. I ara arribes a un equip on no sempre tens la pilota, on el teu equip no és el millor de la categoria perquè hi ha moltíssima igualtat i no ets titular indiscutible. Però la predisposició amb la que han arribat és fantàstica tot i que estan lluny del màxim nivell”.
  • “Migue Garcia ja fa dos dies que entrena amb l’equip i Gai està corrent a un ritme elevat; fa uns mesos que no podia ni córrer”. 
  • “Jérémy (Guillemenot) té coses que m’agraden: té talent elevat per a la categoria, per això era el ‘9’ del Barça al Juvenil ‘A’, però a més té l’humilitat d’un jugador d’un equip petit. Aquest pas no és fàcil però espero que sigui un jugador que ens doni moltíssim, especialment en la tasca de fer gols”.