Seligrat: “És molt bo començar la segona part de la competició on estem”

  • “El que ens ha d’interessar i importar a tots és estar en aquesta zona alta al final. El símil: això és una cursa de llarga durada i normalment els africans van primers. Nosaltres som blancs i en el km. 20 estem a prop d’ells, i això està molt bé, però queden 18 més”.
  • “És molt bo començar la segona part de la competició on estem i les sensacions que deixa l’equip setmana rere setmana són molt bones. La tasca més important de l’entrenador és aconseguir que els jugadors facin les coses bé i, quan ho aconsegueixen, que no es relaxin”.
  • “A nivell de resultats, el canvi de l’Olot és espectacular. Raúl Garrido entra després de cinc derrotes consecutives i, en set partits, només ha perdut un al camp de l’Elche. La resta ha estat una victòria contra el Lleida i cinc empats, però contra el Mallorca, l’Hércules, el Villarreal ‘B’, el Mestalla…”.
  • “Ens trobarem un Olot encara més ordenat i disciplinat, que sap encara millor a què juga. No és demèrit cap a Posse però crec que ara ho fan encara millor”.
  • “No sé si he repetit convocatòria o onze. Vaig setmana a setmana. Avui han entrenat tots els jugadors i, si no passa res estrany, demà estaran tots bé així que trobarem el Sabadell més fort des de l’inici de lliga”.
  • “Crec que el Sabadell, per a moltes coses, és un club de màxim nivell i per escollir jugadors també ho som. Ens agraden jugadors molt bons. Ens podem equivocar però tenim clar que si no ve un jugador que ens fa millorar molt i que ens aportarà el que volem a nivell d’actitud i aptitud, no signarem res”.
  • “Entenc que parlem d’Arthuro però també podem parlar de Guillemenot. Jo espero que el gol que va fer l’altre dia li doni aquest plus de confiança que necessita un davanter que ha de créixer, tan jove com ell. Arthuro, com qualsevol altre, si no té compromís, no està al seu pes, no vol ajudar-nos, no es deixa la vida al camp… no jugarà ni anirà convocat. Ni Fati, ni el capità Migue, ni jo mateix”.