Seligrat: “La primera victòria a casa és important per nosaltres i per a l’afició”

  • “Volem guanyar però tampoc ho volem fer de qualsevol manera. Volem guanyar i plasmar en el camp el nivell de l’equip i la millora que està tenint. Així ho estem demostrant cada diumenge i cada dia a l’entrenament. La primera victòria a casa és important per nosaltres i per a l’afició”.
  • “Sembla assequible per la classificació i perquè ningú coneix el Peralada. A pretemporada va empatar contra el Girona i va guanyar al Barça ‘B’. Per resultats, és més difícil de guanyar a casa que a fora però això li passa a tothom”.
  • “És una llàstima no haver agafat el Peralada a la jornada 1, 2 o 3 perquè a la 6 no és el mateix Peralada. Són filials que arriben a Segona B després d’una temporada immaculada a Tercera i fins que agafen el ritme i el fil a la categoria poden passar aquestes coses”. 
  • “No treballem en funció del que fa el rival. Hi ha matisos de joc però el nostre concepte sempre és el mateix. El Sabadell que veurem a casa és un Sabadell que intentarà ser el protagonista del partit, amb i sense pilota”.
  • “Normalment tenim dos laterals que volem que, amb pilota, siguin molt ofensius i cinc futbolistes més molt ofensius. No podem dotar l’equip de més ofensivitat. El plantejament del Sabadell, amb pilota, és força ofensiu i normalment generem més ocasions de gol que el rival”.
  • “Cada setmana que passa (Arthuro) està més preparat per tenir minuts. La setmana passada ja tenia la intenció de donar-li minuts però això no és pretemporada. Esperem que aquesta setmana pugui tenir perquè cada vegada està millor i ja en duu tres”.
  • “Ens aniria força bé a tots una victòria: als que no acaben de creure, que hi creguin; als que ja hi creuen, perquè se’n vagin contents a casa. Si estem fotuts és perquè veiem que podem fer-ho millor del que ho fem. I això està molt bé en una lliga de 38 partits”.