Seligrat: “L’afició de l’Alcoyano valora la qualitat i l’actitud, i jo estic convençut que el Sabadell li agradarà molt”

  • “Torno a la banqueta, on puc ajudar més, i és una banqueta que m’encanta, que és molt especial per a mi. No sé quina rebuda tindré però, independentment, l’afició d’Alcoi voldrà el millor per al seu equip i jo sóc l’entrenador de l’enemic. Sé que ells m’aprecien i m’estimen, i jo a ells també”.
  • “És molt difícil d’explicar. No sé tota la història de l’Alcoyano, però jo diria que el que li ha passat aquest any a casa no li havia passat mai en tota la història. I no només és perdre, en set dels últims vuit partits no han fet gol. És totalment anormal a El Collao”.
  • “Per primera vegada en dues temporades, vaig tenir a tots els jugadors disponibles. No està Guillemenot, amb la seva selecció, però la resta han seguit entrenant tots durant tota la setmana i això és molt important i molt bo per al nostre equip”.
  • “Si no enllaces dues o tres victòries consecutives, no pots fer un salt qualitatiu a la classificació. Nosaltres arribem a aquest partit amb unes sensacions molt bones des de fa setmanes, especialment des de la darrera”.
  • “No hi ha qualitat si no hi ha actitud. L’afició de l’Alcoyano ho valora molt, també del rival, i jo estic convençut que el Sabadell li agradarà molt”.
  • “Preveig un partit molt equilibrat, amb un rival que es deixarà l’ànima perquè ho necessita, però han de tenir la certesa que davant tindran un equip amb un nivell elevat de talent i qualitat, i intentarem que l’actitud no sigui menor que la d’ells”.