Seligrat: “L’equip està preparat per debutar”

L’entrenador del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha parlat aquest migdia en roda de premsa prèvia al partit de diumenge a les 19:00 h. contra el Peralada, i ha assegurat que l’equip està preparat per debutar a la competició, destacant el bon ambient que hi ha entre els jugadors:

“Hi ha moltes ganes de començar perquè les sensacions són molt bones. L’objectiu del club és millorar l’any passat, però sense obsessions. Tots volem el mateix, sortir de Segona B, però tots tenim consciencia de la complicació que això suposa. “

El rival del diumenge, el Peralada, destaca per ser un equip molt jove, i Seligrat no es refia d’un equip així:

“Estem parlant d’un equip molt jove, més que l’any passat, amb la particularitat de molts filials. És un equip que amb pilota té un nivell altíssim, però sense pilota no són tan bons. Els hi agrada tenir la pilota i fan molt mal als rivals”

Preguntat per les baixes per sanció d’Èdgar i Arturo (acumulació de targetes de la temporada passada), Seligrat no entén la decisió del Comitè de Competició:

“A les primeres jornades, les baixes que acostumen a tenir els equips son per tema de lesions, més que per sancions. Tenim dos jugadors sancionats, són aquestes coses que té el futbol, però que es tindrien que plantejar canviar. No té sentit aquesta sanció, perquè són sancions per acumulació de targetes, no per una acció greu. Però el reglament és així”.

Finalment, el míster ha parlat també de les noves incorporacions i dels més que possibles fitxatges abans del tancament de mercat.

“El club està treballant molt per incorporar els dos jugadors de més de 23 anys i un o dos més de menors també de 23. Ens queden set dies perquè tanqui el mercat, i fins a última hora no estaran aquests jugadors. “