Seligrat: “L’equip transmet unes sensacions molt bones i la idea és seguir així fins al final”

  • “L’equip transmet unes sensacions molt bones i la idea és seguir així fins al final. Està bé marcar-se objectius ambiciosos; el de la Copa del Rei és difícil però real, i a tots ens aniria molt bé”.
  • “Hi ha hagut dos Mestalla diferents, el de Lubo Penev i el de Miquel Grau. El de Lubo Penev era imprevisible, que donava una de freda i una de calenta. El de Miquel Grau competeix molt bé i és molt difícil de guanyar, amb un nivell altíssim. Té talent ofensiu però la manta és curta, es destapa per l’altre costat i a nivell defensiu, no tenen aquest talent”.
  • “La meva opinió és que si l’equip segueix a aquest nivell, podem ser l’antídot del Mestalla i guanyar. La realitat diu que el Mestalla porta 11 partits seguits a casa sense perdre i els darrers quatre els ha jugat contra els quatre equips de playoff: 3-3 contra el Cornellà, 2-0 al Villarreal ‘B’, 2-1 al Mallorca i 3-3 contra l’Elche”.
  • “L’objectiu d’aquesta setmana és guanyar a un equip a qui ningú guanya a casa. Això és totalment contradictori amb donar coses a ningú. Hem de seguir competint al màxim, no podem actuar en contra del que volem”.
  • “No hi ha cap jugador que no estigui per jugar. Hi ha gent que arrossega molèsties físiques però això ha passat durant tot l’any”.
  • “Hi ha una expressió molt valenciana que diu que no pots anar de paella abans de matar el conill. Primer acabem aquesta temporada el millor possible, perquè ens ho mereixem tots, i després ja veurem què passa. La temporada 18/19 està molt lluny”.