Seligrat: “L’Espanyol B ens pot plantejar una oposició similar a la del Peralada”.

L’entrenador del primer equip, Toni Seligrat, ha avaluat en declaracions a cesabadell.cat l’estat de l’equip a poc més d’una setmana per a començar la lliga i en la prèvia de l’últim partit de pretemporada, que es disputarà aquest diumenge a les 20:00 a Sant Adrià contra l’Espanyol B.

“És un bon test per mesurar com arriba l’equip a aquesta primera jornada. Contra un rival que ens pot plantejar una oposició semblant a la del Peralada, ja que també és un filial i la seva proposta futbolística és similar. Per això vam buscar aquest rival per acabar la pretemporada, perquè a més el camp és de gespa natural i és gran, de manera que també s’assemblarà a l’escenari que tindrem el dia del debut.”

Seligrat està satisfet amb el treball d’aquestes setmanes, especialment perquè no s’han produït contratemps físics importants.

“La pretemporada està anant molt bé. No hem tingut lesions musculars ni articulars. Josu i Edgar arrosseguen molèsties per cops, però són només traumatismes, i sense cap tipus de dubte estaran disponibles per començar la lliga.”

Tot i que l’onze titular que surti a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol s’assemblarà al del debut, el tècnic de Torrent no assegura que sigui el mateix que contra el Peralada.

“Traurem el millor equip possible per acabar bé la pretemporada, però això no vol dir que sigui el que comenci la Lliga. Hi pot haver canvis de l’onze de demà al que jugui contra el Peralada. Aquest any tenim una plantilla amb un nivell molt homogeni i això ens permetrà fer canvis per buscar variants diferents en funció del partit.”

Seligrat ha destacat la cohesió de l’últim rival de la pretemporada, de qui n’ha valorat la continuïtat tan a la banqueta com al bloc de jugadors.

Poques vegades ens trobarem un filial que tingui tan assimilat un sistema de joc o uns conceptes col·lectius com aquest Espanyol B. Molts dels jugadors que té porten quatre anys amb David Gallego, que ja era l’entrenador quan van baixar i en aquella plantilla el 80% de l’equip ja havia estat amb ell a juvenils. Això els converteix en un bloc fort.”

Després d’aquest darrer amistós, l’equip descansarà dilluns i dimarts, i dimecres començarà a preparar en doble sessió el debut a la Lliga contra el Peralada el proper diumenge 26 a les 19:00 a la Nova Creu Alta.