SELIGRAT: “RECUPEREM A EDGAR I ARTURO, AIXÒ SEMPRE ÉS BONA NOTICIA”

L’entrenador del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha parlat aquest migdia en roda de premsa prèvia al partit de dissabte a les 18:00 h. contra el Conquense. Arturo i Edgar son les grans novetats a la convocatòria respecte al partit amb el Peralada, i espera poder incorporar algun jugador més abans que es tanqui el mercat demà divendres a les 18:00 hores:

 “Recuperem a Arturo i Edgar i segur que estaran al terreny de joc d’una manera o altre. Afortunadament hem fet els deures i tenim una plantilla molt competitiva, però esperem poder incorporar algun jugador més, que tingui el nivell que nosaltres volem. La nostra àrea tècnica està fent un treball bestial per poder portar jugadors amb els condicionants econòmics que tenim”.

El valencià ha reconegut les bones sensacions de l’equip el passat partit i la dificultat de jugar a Conca:

“Contra el Peralada l’equip va estar extraordinari, vam tindre errades, però vam fer moltes coses bé i poques malament. El rendiment va ser òptim. Ara ve la part on juguem de visitant, amb un rival que acaba d’ascendir i sabem la dificultat enorme d’aquesta empresa”.

El terreny de joc de l’equip manxec no està en les millors condicions, però per a Seligrat no és excusa:

“Ens agradaria que el terreny de joc estigues en les millors condicions, però si no està bé, no està bé per cap dels dos equips. En funció de com es posi el partit tindrem que actuar d’una manera o altre”.

L’equip viatja demà a les 8:00 hores cap a Conca, fent parada a Villarreal per fer una lleugera sessió d’entrenament a les instal·lacions de l’equip de La Plana.