Seligrat: “Si pot ser que vinguin 10.000 persones al camp, millor que 1.000, i han de venir tots a ajudar a guanyar”

  • “Estem davant del partit més important de l’any, amb diferència. La part bona és que aquest partit el tenim a casa i, si no passa res estrany, arribarem amb tothom en condicions de competir i amb l’equip desprenent unes vibracions molt bones”.
  • “Pinta bé l’equip i també tenim notícies molt bones a nivell institucional del club. Avui anuncien que una part tan important com és l’àrea mèdica seguirà comptant amb el suport dels grans professionals que tenim. Tot convida que diumenge passi alguna cosa molt bona”.
  • “Per a ells és tan o més important el partit que per a nosaltres. Es va dissenyar per estar més a prop de la zona alta que de la zona baixa i ho veuran com a una oportunitat molt bona per sortir d’allà. Tenen futbolistes de nivell mig-alt a la categoria i segur que arribaran motivats per jugar a un camp com la Nova Creu Alta perquè no els hi motiva gaire jugar a camp propi”.
  • “Aquesta pressió pot ser molt bona o molt dolenta i jo espero seguir treballant tota la meva vida en el món del futbol amb moltíssima pressió, em motiva. Una final? El nom indica que això s’acaba aquí i realment quedaran vuit partits. La part positiva és que, agafant-nos a la paraula final, sol haver-hi molta més gent al camp”.
  • “Si pot ser que vinguin 10.000 persones al camp, millor que 1.000, i han de venir tots a ajudar a guanyar. No necessitem res més que guanyar”.
  • “El club ha tingut present que el moment era especial i ho ha posat tot de la seva part. Els jugadors també ho faran i els tècnics també ho farem”.
  • “Amb tot el que són estadístiques, a casa, en el 90% de les ocasions, tenim més oportunitats que el rival per marcar gol i el CE Sabadell té la pilota tant o més que el rival. Sempre estem més a prop de la victòria que de la derrota”.
  • “És per tota la gent que ens segueix. L’altre dia anem a Ontinyent, que són molts quilòmetres, i tenim seguidors nostres. Tu saps les ganes que tenim de donar alegries a aquesta gent? I si pot ser a casa, millor”.