Seligrat: “Tenim especials ganes de guanyar a casa, la nostra gent s’ho mereix”

  • “Signo jugar fatal els 17 partits que queden i guanyar els 17. Ja sabem que això no passa i quan un equip fa les coses bé i millor que el rival, té més opcions de guanyar per norma general. A un partit pot passar el que va passar el diumenge però no és el normal, i l’equip segueix en la línia de fer les coses millor que el rival. D’aquí al final espero que guanyem molts partits, n’empatem alguns i en perdem molt pocs”. 
  • “No hi ha cap baixa, tothom està bé. Algun jugador amb molèsties durant la setmana, però si no passa res estrany, diumenge estem tots bé”.
  • “Porten una setmana on, des de diferents parts de l’entorn de l’Hércules, surt el missatge de venir a Sabadell a donar el do de pit i a canviar la imatge de l’equip contra l’Alcoyano. Per a ells és un partit de punt d’inflexió”.
  • “L’Hércules ha perdut dos dels darrers 13 partits i tots dos han estat a casa. Porten molt de temps amb un nivell altíssim com a visitant, més alt que a casa”.
  • “És un luxe per a un entrenador tenir a alguns dels futbolistes, no només Pol, sense entrar a l’onze inicial ni als canvis. Ara mateix, els jugadors del Sabadell estan a un nivell molt alt i molts mereixerien jugar a l’onze o tenir minuts”.
  • “Sergio (Montero) és un pivot i els pivots del Sabadell són Ángel i Marc, ex Primera i Segona Divisió, i amb una qualitat bestial. Adri, que també està a un nivell altíssim, no juga. Tant de bo li poguéssim donar algun minut a Sergio perquè s’ho mereix i necessita que l’ajudem”.
  • “Volem un davanter nacional i contrastat. No em miro vídeos de jugadors estrangers que no conec. Ha de ser un jugador que coneguem, que ell conegui la Segona B i que vingui amb moltes ganes d’ajudar al Sabadell”.
  • “No sabem quan es trencarà la classificació. El que hem de fer és guanyar. Al rival li costa molt però necessitem guanyar i, si ho fem, ens aproparem a dalt. Aquesta setmana, si anéssim a Badalona, també et diria que hem de guanyar. A casa encara més, els objectius s’aconsegueixen a casa i hem de ser fortíssims. Ens està costant molt però no som els únics i això ho volem canviar. Tenim especials ganes de guanyar a casa, la nostra gent s’ho mereix”.
  • “És un tema (arbitratge) que no podem controlar. L’únic que està a la nostra mà és que el tracte cap a ells sigui correcte durant el partit i que, quan hi hagi errades greus, ens treguin del partit el mínim possible. És un tema que hem de tenir al marge perquè et resta més que et suma”.