Seligrat: “Tinc la sensació que aquest any anirà tot molt bé”

  • “Hem reforçat l’equip i crec que, a priori, és millor que el de la temporada passada. Per un costat tenim la base de treball de l’any passat; per l’altre, penso que les incorporacions que hem fet poden donar més bon rendiment que els jugadors que han sortit”.
  • “Quan un equip com el CE Sabadell es planteja un objectiu esportivament ambiciós, no es pot limitar a fitxar jugadors d’una zona en concret. S’han de fitxar aquells que millorin el rendiment de l’equip i crec que, en aquest sentit, el club ho ha aconseguit. La feina feta aquest estiu és molt bona”.
  • “L’any passat vam tenir futbolistes joves cedits per clubs professionals que van venir al CE Sabadell sense ganes i ambició. Això aquest any no ens passarà. Tant Cobo com David Acedo tenien moltes ganes de venir aquí”.
  • “No hi ha cap preferència per edat. El tracte és el mateix per tots i només em baso en el comportament i en el rendiment. Als jugadors únicament els demano que vinguin cada dia amb la màxima il·lusió i que donin el millor d’ells mateixos dins del terreny de joc”.
  • “Entenc els partits de pretemporada com un entrenament més, amb l’excepció que davant hi haurà un rival i competirem per guanyar-lo. El realment important, però, és que els jugadors agafin ritme de competició i que ningú es faci mal. Si a més a més podem anar veient aspectes futbolístics que anem treballant i que volem que surtin, molt millor”.
  • “Aquest any ja no hi ha monstres a la categoria i tots els equips estem més parells. Així com la temporada passada pensava que només hi havia dues places pels Playoffs, aquesta penso que els 20 equips del grup podran lluitar per les quatre”.
  • “Edgar i Arturo són perfectament compatibles i jugaran molts partits junts. Tenim quatre jugadors en atac específics i tots son compatibles. En funció del partit, del moment del partit i de les característiques del rival, optarem per uns o per uns altres. Crec que per nosaltres serà molt bo”.
  • “Tenim quatre fitxes per completar encara: dues majors de 23 anys i dues menors de 23 anys. Des les de més de 23, necessitem un central que iguali o millori Pol Moreno, que l’any passat va donar un rendiment extraordinari. L’altra esperarem en funció del que veiem que necessita l’equip. Pel que fa a les sub-23, més que buscar un perfil, buscarem el nivell”.
  • “És un any totalment diferent, en sentit positiu. Això em genera il·lusió, tinc ganes que comenci, que es desenvolupi i que acabi. Tinc la sensació que aquest any anirà tot molt bé. Aquest equip competeix de tu a tu contra qualsevol”.