Seligrat: “Vull continuïtat a tot el que està fent l’equip en les últimes setmanes”

  • “Ells són quasi campions i nosaltres estem quasi salvats. Ells no ho tenen fet i nosaltres tampoc, i al futbol no s’ha de vendre la pell de l’ós abans de caçar-lo. Vull continuïtat a tot el que està fent l’equip en les últimes setmanes amb la motivació extra que et dóna jugar contra, segurament, el campió del grup”.
  • “Qui estigui relaxat és perquè es pensa que això ja està fet. La tasca de tots és fer veure a tothom que això no s’ha acabat, que això continua, que aquesta setmana ve el millor equip de la lliga i que nosaltres volem guanyar perquè ens ho mereixem, sense perdre de vista que serà dificilíssim”.
  • “Ser igual o millor que el rival no et dóna la victòria però jo vull veure aquest Sabadell i espero que puguem brindar una victòria als nostres aficionats”.
  • “Per fer un equip amb aspiracions de pujar de categoria necessites de jugadors de màxim nivell. I per aconseguir-los necessites molts euros, que els té el Mallorca. I per tenir molts euros necessites molta massa social, que la té el Mallorca. Té tots els ingredients per aconseguir-ho però realment estan fent una temporada fantàstica”.
  • “Les últimes jornades són com les primeres. Si s’ho mereixen, jugaran”.
  • “Aquest club té una cosa molt bona i és que els que manen donen una estabilitat i una seguretat elevadíssima a tots els qui estem aquí. Una cosa hem de tenir clara: fer les coses molt bé fins al final ens anirà fenomenal a tots”.