Seligrat: “Vull que el meu equip no tingui alts i baixos com a visitant”

  • “Cada setmana que passa estic més content. L’equip està cada vegada millor. Tenim els dos jugadors cedits del Barça a disposició i a Ángel, que estem pendents d’un document que arribi d’Anglaterra en el dia d’avui”.
  • “L’Olot és un equip que ve amb moltíssima confiança per tot el que va fer l’any anterior i ara estan en una categoria més atractiva, amb reforços i davant del seu públic. Espero un rival molt perillós. A més, en la primera jornada se’n va a un camp complicadíssim com el Rico Pérez i empata. L’estat anímic ve provocat perquè és un equip guanyador des de fa mesos”.
  • “Espero que el meu equip no sigui molt diferent a fora. A casa vull un equip fortíssim i que faci de la Nova Creu Alta un camp inexpugnable, i vull que el meu equip no tingui alts i baixos com a visitant”.
  • “Ha estat una setmana atípica. Hi ha hagut moltes victòries visitants per ser el Grup 3. La mitjana és de dos per setmana, un 20%. Això no és pel baix nivell dels visitants, és al contrari. Els equips, a casa, tenen un rendiment més elevat”.
  • “Tenim diferents jugadors polivalents. Un d’ells és Pol Moreno. Pot jugar en qualsevol de les cinc posicions defensives que té el nostre equip, amb el línia de quatre i el ‘6’ més defensiu”.
  • “Mai hem deixat d’avançar. Estem des del primer dia buscant un ‘9’. És la posició especial perquè és difícil de fitxar i ningú et garanteix que et faci gols. Hem arribat a la conclusió amb l’Esteve que estem convençuts que arribarà. El mercat ens oferirà la possibilitat de signar allò que volem”.
  • “És la tònica habitual d’aquest grup. Crec que dels quatre, és el més competitiu. I això no vol dir que sigui el que té els millors equips. Jo entenc la competitivitat per intentar guanyar i si no guanyo, que no em guanyin. Costa moltíssim guanyar al rival i és igual que juguis contra el qui vol salvar la categoria o el que vol ser campió”.
  • “Fa dos anys, l’Olot va fer un equip amb un pressupost per sobre del milió d’euros: els puntes eren Corominas i Carlos Martínez. No només no van estar a dalt, van baixar de categoria. Un dels patrocinadors és Royal Verd i l’amo està allà. Per tant, el camp estarà espectacular. Si el tenen alt o tou serà perquè volen”.