Senabre: “Si fem que el jugador cregui en nosaltres, l’edat simplement és un número”

Ahir va ser el torn de Jose Solivelles i avui, el d’Ignasi Senabre. Els dos primers equips del Centre d’Esports Sabadell ja tenen oficialment nou inquilí a la banqueta després de la presentació d’aquest migdia del del filial. Amb només 26 anys però amb un enorme talent, Senabre enceta la seva primera aventura a Tercera Divisió, després d’haver passat per la ‘Grama’ i el Juvenil ‘A’ arlequinat. A la presentació, el nou tècnic del Sabadell ‘B’ ha estat acompanyat del president Antoni Reguant.

Senabre:

  • “El primer que penso és ‘quina alegria, quina oportunitat i quin repte més bonic’. Estava centrat a confeccionar la plantilla del juvenil però amb el Jose (Solivelles) i el president ja ens vam posar mans a l’obra amb la confecció de la continuïtat del projecte del filial. Encantat de la vida”
  • “A nivell de futbol base és increïble. He tingut la sort d’estar a molts futbols base i el que he trobat aquí, sobretot les persones que m’he trobat i la confiança que et donen, és increïble. Estem en el bon camí i hem d’estar tots tranquils i units”
  • “La forma de jugar l’ha de marcar el primer equip. La nostra principal feina és promocionar jugadors per al primer equip. Si tu parles amb qualsevol jugador i li dius si prefereix quedar cinquè o sisè o l’any que ve formar part de la plantilla del primer equip, tots et respondran que el seu somni és creuar el carrer i jugar a la Nova Creu Alta”
  • “L’edat és només un número. El jugador és molt llest, te l’has de guanyar en el dia a dia, amb la teva metodologia de treball, amb la teva planificació de sessions i partits… Si fem que el jugador cregui en nosaltres, l’edat simplement és un número. Tan fa tenir 40 anys com 25”

Reguant:

  • “De manera puntual, està contemplat i parlat amb l’Ajuntament que determinats partits es puguin jugar a la Nova Creu Alta, no només per les seves característiques. Altres instal·lacions et poden generar problemes en partits com els del Terrassa, Sant Andreu o Montañesa, que desplacen a molta gent”

Imatge: Roger Benet.