Sergi Garcia regala la primera victòria al CE Sabadell

El CE Sabadell ha aconseguit la primera victòria de la temporada després d’imposar-se per 1 a 0 al Cornellà a la Nova Creu Alta. El gol arlequinat l’ha anotat el sabadellenc Sergi Garcia.

La primera aproximació l’ha protagonitzat el conjunt verd amb una rematada que ha aturat Sergi Puig. No obstant, amb el pas dels minuts ha estat el Sabadell el que s’ha fet amb el domini de la pilota i les arribades s’han començat a succeir. La més clara, a peus de Sergi García després d’una centrada des de la dreta.

Passada la mitja hora de joc, després d’una desmarcada de Delgado, el seu xut ha estat repel·lit per Anacker. En el córner posterior, Pau Víctor ha tornat a provar fortuna però la seva rematada l’ha rebutjat la defensa. I just abans del descans, després d’un nou servei de cantonada, Pau Resta ha estat molt a prop de posar el primer al marcador.

Amb molt domini arlequinat i les millors ocasions, s’ha arribat al descans amb el 0 a 0 al marcador.

La segona meitat ha començat de forma immillorable pel CE Sabadell. Després de rebre obert a banda, Sergi Garcia amb una gran jugada individual ha aconseguit posar en avantatge al conjunt de Gabri amb un xut amb rosca a l’escaire de Lucas. Golàs del sabadellenc per estrenar el seu compte golejador com a arlequinat.

I pocs minuts més tard, després d’una transició ràpida conduïda, de nou, per Sergi Garcia, el porter del conjunt verd ha aturat el xut de Delgado. En els posteriors minuts, ha seguit el vendaval arlequinat amb arribades de Juanmi i, posteriorment, de Pau Víctor que han estat a prop de posar el segon al marcador.

Passat el minut 60, el Cornellà ha començat a arribar a la porteria de Sergi Puig, primer amb un gol anul·lat per fora de joc i, posteriorment, amb un xut d’Alfred que ha aturat molt segur el porter de Premià. En els minuts posteriors, el CE Sabadell ha frenat el ritme del joc i s’ha tornat a fer amb el domini de la pilota.

Amb resistència arlequinada, però poc perill del Cornellà, el CE Sabadell ha assolit la primera victòria de la temporada i es queda amb 4 punts.