“S”està treballant molt bé en el futbol femení del CE Sabadell”

Segones a la Lliga per darrere del CD Sant Gabriel, que es va proclamar campió i és el rival per a la gran final de la Copa Catalunya. Allà vau guanyar 2-3 i a l”Olímpia vau empatar. Com arribeu al partit?
 
Amb nervis però també amb molta il·lusió. Potser estem més expectants els entrenadors i la gent del voltant que les mateixes futbolistes. Estan molt acostumades. La temporada passada ens costava una mica jugar contra aquests equips, però arran del torneig de Centelles, on vam començar a guanyar-los, s”han tranquil·litzat molt i tenen molta confiança.
 
Seria un gran final d”una temporada impressionant? Segones a la Lliga, campiones al Torneig complementari i amb la Copa Catalunya a tocar…
 
Seria una gran cloenda. No només per aquesta temporada, sinó pels dos anys que portem treballant amb la mateixa base del grup.
 
Com es porta el fet que hi hagi una franja d”edat tan àmplia en l”equip?
 
No hi ha prebenjamines al Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A. Hi ha alevins de primer i segon any. L”any passat sí que teníem benjamines i sempre és més complicat i costa més, però el bloc és el mateix i ja donaven molta feina als rivals tot i ser molt petites.
 
Com ha crescut el futbol femení arlequinat en els darrers anys?
 
Fa dos anys que hi sóc al CE Sabadell. S”està treballant molt bé. Els coordinadors estan fent una molt bona feina incorporant noies de fora. Hem fitxat a unes quantes que mai havien jugat a futbol i que feien futbol sala, hi ha un canvi important. Però buscant i veient molts partits, s”ha sabut formar un grup que té passió per practicar aquest esport.
 
Vostè és el proper Coordinador del Futbol-7 femení del CE Sabadell de cara al curs 2015/16. Quin és l”objectiu?
 
Treball i més treball. Seguim tenint equips que, per nom, encara estan per davant nostre. Quan aquests clubs fan trucades i volen endur-se jugadores, és fàcil que marxin. Ara, però, sembla que amb la feina que estem fent s”ho pensen més. Hem d”esforçar-nos molt perquè després surtin els resultats. Les noies practiquen aquest esport perquè els agrada i nosaltres tenim la feina d”acompanyar-les en el seu camí.