“Setmana rere setmana som iguals o millors que el rival, només necessitem el gol”

Toni Seligrat: 

  • “El partit d’avui és una història repetida. Setmana rere setmana som iguals o millors que el rival, només necessitem el gol. L’equip fa tot el que s’ha de fer per guanyar un partit i l’únic que puc fer és animar als jugadors a que segueixin així i intentar generar encara més ocasions per anotar. Tenim un equip extraordinari que es deixa l’ànima a cada partit”.
  • “A la primera part hem sigut molt superiors i ells s’han vist clarament superats. A la segona han sortit amb defensa de cinc i han estat encara més replegats, intentant tancar tots els espais. Els rivals no xuten a porteria, no tenen la pilota i no generen ocasions”.
  • “Volia guanyar avui per dedicar la victòria al Diari de Sabadell. Sóc amant de la premsa escrita, sóc amant del futbol i sóc amant de les bones persones. M’estimo molt al Diari de Sabadell i les persones del diari que han vingut aquí són extraordinàries”.

Pol Moreno:

  • “No podem retreure res a ningú, fem molts mèrits per guanyar el partit. Només ens queda ficar el gol. Hem de seguir treballant com hem fet fins ara i les victòries acabaran arribant”.
  • “Jo treballo per l’equip i el que decideix qui juga és l’entrenador. Si em vol a l’onze jo ho donaré tot per seguir quedant-m’hi. Si la setmana que ve decideix no posar-m’hi, seguiré treballant perquè la competència a l’equip és bona i ajuda a que l’equip sigui millor”.

Josu Ozkoidi:

  • “Hi ha pocs equips que generin tant i li generin tan poc com a nosaltres. El que passa és que, al final, el futbol és gol i no estem aprofitant les ocasions que tenim. Amb el ritme que imposem a la primera part el lògic seria anar guanyant al descans”.
  • “Crec que els camps com el del CD Ebro també se’ns donen bé. Ens és igual si és de gespa artificial o si és més petit. Anirem a per totes. En aquests partits, més que qualitat individual, necessites empenta i lluita i al nostre equip no n’hi falta”.

Imatge: Sandra Dihör.