Solivelles: “Som nous a la categoria, no inexperts”

Jose Solivelles ha estat presentat oficialment aquest migdia com a nou entrenador del primer equip del Centre d’Esports Sabadell. L’extècnic del filial, molt il·lusionat davant aquest nou repte, ha estat acompanyat de la resta dels seus ajudants així com la seva família. Al seu costat, també, el vicepresident arlequinat Ignasi Lúquez. Aquestes han estat les declaracions més destacades:

Solivelles:

  • “Per part meva i del cos tècnic, molt il·lusionats per aquest repte i convençuts que sortirà bé tot i que serà un any complicat”
  • “Vull agrair-li especialment a una persona, que és el Javi Pérez. Estic on estic per ell. M’ha guiat, m’ha ajudat, m’ha ensenyat i mereix aquest agraïment en un dia com avui”
  • “És una de les coses que més ens ha animat a acceptar el repte, tenir gent amb qui ja hem treballat i hem inculcat una certa forma de fer les coses. És una manera de guanyar temps”
  • “La situació del club és la que és i ens mourem en un escenari d’austeritat econòmica. Intentarem, mitjançant el treball, que al camp es traslladi de la menor forma possible”
  • “No parlo d’objectius a llarg termini. El nostre objectiu és guanyar els 38 partits més la Copa Catalunya, tot el que es pugui. A partir d’aquí, ja veurem on ens porta la competició i el dia a dia”
  • “Una cosa és que no estigui la plantilla feta i una altra que no s’hagi fet un treball darrere. Nosaltres no parem i no estem a la casella de sortida, ens hem estalviat part del camí”
  • “Tenim una part d’essència que va amb nosaltres, ens agrada tenir la pilota, dominar… Però ens adaptarem a tot el que ens haguem d’adaptar, a un canvi d’escenari, de categoria i al perfil de plantilla que tinguem”
  • “L’Ignasi (Senabre) és la solució perfecta per al filial. Li donarà continuïtat a tot el que hem fet, a la forma de treballar, d’ensenyar i de formar, i coneix els jugadors. És no començar de zero”
  • “Tothom té un primer dia, també Mourinho o Guardiola. L’any passat érem inexperts al filial, era el primer any en el futbol amateur i, a base d’hores de treball, va ser molt satisfactori. Espero que l’experiència sigui similar. Jo diria que som nous a la categoria, no inexperts. El meu segon entrenador ja ha estat a Segona B i coneix perfectament la categoria i els jugadors”

Lúquez:

  • “Presentacions poques perquè ha demostrat el treball i els èxits. És una gran notícia que hagi acceptat aquest repte i li desitgem tota la sort del món”

Imatge: Roger Benet.