Som de Divisió d’Honor!

Mollet: Roger, Eduard, Manel, Maks (Dídac, 77′), Marc, Edgar, Montejo, Daniel González, Daniel Delgado (Alexis, 63′), Castro

Juvenil ‘A’: Arnau, Salinas, Hernán, Luque, Casals, Víctor, Heredia (Vaca, 72′), Rodergas, Antonio (Polaco, 79′), Cheng (Pau, 46′), Pol Monells (Rubén, 56′)

Gols: 0-1, Pol Monells (13′); 0-2, Antonio (65′); 1-2, Daniel Delgado (70′)

Àrbitre: Rodríguez Enrique (Barcelona). Targetes grogues a Manel i Dídac del Mollet, i Arnau i Salinas del Sabadell. Casals expulsat per doble groga (51′).

Estadi: Germans Gonzalvo. 100 espectadors.

Ascens! El Juvenil ‘A’ ha tancat l’ascens a Divisió d’Honor en la primera oportunitat que ha tingut. I això que no depenia de sí mateix. Havia de guanyar a Mollet i que el Jàbac ensopegués a casa davant el Cambrils. Dit i fet. Els arlequinats han superat el Mollet al Germans Gonzalvo per 1-2 i els egarencs han empatat a 2 davant els tarragonins. Un ascens molt merescut per tota la trajectòria de l’equip en tot el campionat. Gairebé sempre en posicions d’ascens i un tram final de campionat molt meritori, amb victòries molt importants com les de Cornellà o, precisament, a Terrassa davant el Jàbac en el duel directe.

Un partit contra el Mollet que ràpidament es posava de cara gràcies a un gol de Pol Monells després d’una bona acció individual superant el porter Roger. Amb el resultat favorable per la mínima, s’arribava al temps de descans. Pocs minuts després de la represa, els sabadellencs es quedaven amb un jugador menys per doble amonestació del defensa Casals. Però de nou el Sabadell reaccionaria i faria el segon gol gràcies a un gol de falta directa d’Antonio. El Mollet, que es jugava les darreres opcions d’ascens, retallava distàncies al marcador amb un gol de Daniel Delgado. Els darrers minuts van ser de patiment però es va poder aguantar el marcador i la victòria. Unes hores més tard, l’ensopegada del Jàbac i el desitjat ascens.

El club vol felicitar a tots els jugadors i cos tècnic per la brillant temporada culminada amb l’ascens de categoria. Felicitats!