Sorteig d’entrades i hotel per al CE Sabadell – Atlético de Madrid ‘B’ de Play-Off

El Centre d’Esports Sabadell FC vol premiar la fidelitat i el suport dels seus socis sortejant dues places, de les vuit disponibles, per a veure el partit de Play-Off davant l’Atlético de Madrid ‘B’ a la llotja del Nuevo Mirador d’Algesires, el pròxim diumenge 19 de juliol a les 20 hores.

El sorteig constarà de dues places a l’estadi per a dos guanyadors diferents, és a dir, una plaça per guanyador. També es facilitarà una habitació d’hotel, on l’entrada es realitzarà el diumenge 19 de juliol i finalitzarà dilluns 20.

Requisits indispensables per al sorteig:

– Ser soci del CE Sabadell de la temporada 2019/2020

– Ser major de 18 anys

– Facilitar nom i cognoms, DNI, número de soci i telèfon de contacte. Caldrà adreçar-ho per privat en Xarxes Socials o a través de l’e-mail atenciosoci@cesabadell.cat.

  • El premi és personal i intransferible, és a dir, el soci agraciat no podrà traspassar el premi a cap altre soci, només en cas que sigui familiar de primer grau i soci del club.
  • La data i hora de finalització d’inscripció al sorteig serà el dijous 16 de juliol a les 20h.
  • Si per motiu de força major els dos primers guanyadors del premi, arribat el moment no el poden gaudir, el premi passaria al reserva 1 i successivament al reserva 2.
  • Els socis guanyadors estaran subjectes als protocols de la llotja de l’estadi Nuevo Mirador de Algeciras, també pel que fa a la vestimenta.

El sorteig es farà dijous 16 a les 20:30h i serà públic. Es trauran 4 noms de socis consecutivament:

  1. Primer guanyador de la plaça i nit d’hotel
  2. Segon guanyador de la plaça i nit d’hotel
  3. Primer reserva de la plaça i nit d’hotel
  4. Segon reserva de la plaça i nit d’hotel