Toni Gabarre, nou davanter arlequinat

1/08/2021

El Centre d’Esports Sabadell incorpora a Toni Gabarre com a nou jugador per a la temporada 21-22 a la RFEF. L’aragonès de 31 anys, procedent del CD Numancia, s’uneix al projecte per ser nou davanter de l’atac arlequinat. Prèviament, va militar al CD Tudelano amb el que va sumar un total de 15 gols i posteriorment amb l’Atlético Baleares va aconseguir de nou 15 dianes.

Gabarre va començar a destacar al filial de la SD Huesca, arribant a ser màxim golejador de Tercera divisió, amb 31 gols en 40 partits. Això li va permetre fitxar pel Zaragoza, tot i que el seu pas pel club aragonès va ser efímer. Alcoyano, Ebro, Llagostera, Tudelano i Atlético Baleares van ser els seus equips anteriors abans de signar pel Numancia. El nou jugador arlequinat compta amb un total de 221 partits oficials a la categoria de plata del futbol espanyol i un total de 57 gols. I en les últimes tres temporades ha sumat un total de 33 dianes.

El conjunt arlequinat s’assegura un jugador potent, físic amb molt gol i joc aeri, que s’incorporarà a les ordes d’Antonio Hidalgo aquesta mateixa setmana.

Benvingut, Toni!