Toni Seligrat: “A la Nova Creu Alta som molt fort gràcies a la nostra gent, que no ho oblidin”

12/12/2018

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (17h) que enfrontarà els arlequinats al CD Alcoyano a la Nova Creu Alta en la dissetena jornada de Lliga. 

Alcoyano més fort a domicili: “La trajectòria de l‘Alcoyano els darrers anys diu que ha estat extremadament fort a casa. El Collao era un camp inexpugnable. Fora de casa tenia una trajectòria irregular. Tret de la temporada pasada que va ser el millor visitant. Ara li costa guanyar a casa i això el fa estar abaix. Si no guanyes a casa és molt difícil estar a dalt”

La importància de l’afició: “Per guanyar necessitem que la gent vingui a l’estadi, no guanyem ni per l’escut ni perquè som el Sabadell ni per cap jugador en concret, a la Nova Creu Alta som molt forts gràcies a la nostra gent, que no ho oblidin”. 

Baixa d’Edgar Hernández: “Ho vam dir la setmana passada amb Nico. Els jugadors que estan participant últimament i jugant molts minuts es nota més. Ara havia entrat a l’equip i hem tingut mala sort. Això obre la porta a altres jugadors que estic convençut que ho faran genial”

Superioritat contra l’Hércules i Castellón: “Cada vegada estem fent més coses bé i menys coses malament. Veus més minuts dels jugadors fent bé les coses i cada cop menys errades. Aquest és el camí. Així arriben els resultats. L’equip te marge de millora encara”. 

A tocar de la zona de play-off: “Una de les coses que estic percebent és que la gent té moltes ganes de play-off. Som un equip gran que fa molts anys que no juga una promoció d’ascens. Crec que és un tema que per ara se n’ha de parlar poc. Tots ho volem, però això ha d’arribar com a conseqüència de fer les coses bé. Si ho fem bé caurà pel seu propi pes. Ens hem de centrar en guanyar al rival. Hem de pensar en guanyar a l’Alcoyano. Necessitem també que vingui molta gent a veure’ns”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.