Toni Seligrat: “Això és molt llarg i en un moment o altre necessitarem tots els jugadors”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (17h) que enfrontarà els arlequinats al CF Badalona a la Nova Creu Alta en la tretzena jornada de Lliga.

Les setmanes passen ràpid: “Els resultats ho són tot al futbol i modifiquen els estats d’ànim i en aquest tram, com que els resultats són bons els estats d’ànims també i es porta tot de millor manera”. 

Substitut d’Óscar Rubio al lateral: “Tinc clar per on aniran els trets i fins i tot la diana però fins al partit no ho desvelaré. Migue ha estat entrenant amb el grup aquesta setmana i el més normal és que arribi diumenge amb condicions per poder jugar, això si, fa onze setmanes que no el tenim però sí que està recuperat”.

Dificultats del CF Badalona: “Hem de ser conscients de les dificultats del partit i del rival. Les estadístiques diuen que al Sabadell li costa guanyar el Badalona però només pensem en guanyar-los nosaltres aquest diumenge. Hem de vigilar molt amb la pilota aturada”. 

Gols encaixats: “En els últims cinc partits la mitjana de gols rebuts és d’un per partit i estem treballant en això perquè acabar amb porteria a zero no és fàcil. També dic que mentre guanyem m’és igual si encaixem gols en el partit. No ens hem de capficar en baixar la mitjana de gols encaixats. Un dels objectius que tenim és millorar defensivament i ho hem fet en aquests últims partits”. 

Competitivitat en la línia defensiva: “És molt bo tenir tantes opcions, beneït problema, això és molt llarg i necessitarem de tots els jugadors en un moment o altre. Cadascú tindrà el seu moment però ens fan falta tots els jugadors. Hem d’intentar que els millors futbolistes estiguin al camp”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.