Toni Seligrat: “Antonio Domínguez està preparat per debutar i ens ajudarà molt aquest any”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que enfrontarà els arlequinats a l’Altètic Balears a l’estadi de Son Malferit en la quarta jornada de Lliga.

Pulir detalls de l’equip: “L’equip fa moltes coses bé i algunes malament, no tot es pot controlar al futbol. A l’estadi hem rebut dos dels millors equips tècnicament, el Peralada Girona ‘B’ i el Barça ‘B’, i hem aconseguit que els dos equips només ens xutin dues vegades a porteria i ens han fet tres gols. Això és totalment anormal. I això ho hem de millorar, un gol va ser en un llançament de banda llarg i un altre en pròpia porteria. Hem d’intentar que, quan l’equip defensivament està bé, no ens facin gols i nosaltres estar més encertats en les oportunitats que tenim”. 

Diverses alternatives ofensives: “Les característiques del rival, el camp on juguem i l’estat físic dels futbolistes condicionen la meva elecció dels atacants. Tenim quatre davanters específics i dos jugadors com Néstor i Pol que també poden ocupar posicions atacants. Tots són jugadors de màxim nivell en aquesta categoria i en Pol, que és sub-23, ha de seguir demostrant coses en aquesta categoria, qualsevol combinació pot ser bona si estan al seu nivell”.

Adaptar-se a les característiques de Son Malferit: “En el darrer partit del Balears contra l’Alcoià van guanyar l’enfrontament per 1 a 0 amb un gol en un llançament de banda en llarg després d’aprofitar una segona jugada. A Son Malferit hi ha molt joc directe, hi ha moltes interrupcions i això ho hem de tenir clar”.

Preocupacions a curt termini: “Cada setmana que passa estem més a prop de capgirar els resultats, tenim molt bon equip i estem fent les coses molt bé”. El que em preocupa és que continuem sense guanyar partits i a mitjà termini això em podria costar el càrrec, el futbol funciona així”.

Noms propis: “Lúnic futbolista que no pot viatjar a Migue, en un desplaçament a Balears el més normal és viatjar amb 16 jugadors però aquest cop ens emportarem 18 futbolistes, tinc una feinada per deicidir quins quatre homes queden fora de la convocatòria. Tots estan molt bé. Pel que fa a Antonio Domínguez, una de les últimes incorporacions, està en condicions per jugar contra l’Atlètic Balears i crec que aquest any ens ajudarà molt”. 

Demà al matí l’equip farà l’últim entrenament a Olímpia a porta tancada. A les set de la tarda, l’expedició arlequinada agafarà un vol cap a Mallorca des de l’Aeroport de Barcelona el Prat. 

Fotografia: Críspulo Díaz.