Toni Seligrat: “Haurem de fer un partit similar al de Balears, els detalls definiran el resultat”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, va comparèixer en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (12h) que enfrontarà el Sabadell al CD Ebro a La Almozara en la vuitena jornada de lliga. 

Una setmana més tranquil·la: “Sempre que guanyes un partit, la setmana posterior és millor en molts aspectes: estats anímics, alegria i menys preocupacions. Però penso el mateix que fa una setmana, estem a l’inici i queda molta lliga”.  

Encadenar resultats positius: “Guanyar tres o quatre partits seguits no ho fa ningú en aquesta categoria. Ens equivoquem si volem mirar més enllà d’Ebro, en el meu discurs intento dir coses que poden succeir, hem d’estar tranquils”.

El partit contra l’Ebro: “Ningú pot pensar que l’Ebro és un equip dolent o que serà fàcil guanyar l’últim classificat. Anem a casa d’un equip que l’any passat va estar a punt de fer play-off, que s’han reforçat amb un coneixedor de la categoria a la banqueta com és Manolo González i amb jugadors de qualitat. La dificultat de guanyar en aquest camp és molt gran. L’Ebro, cuer de la categoria, només ha encaixat 6 gols en 7 partits, i només li han fet un gol a casa”.

Un camp de dimensions molt reduïdes: “La Almozara és un camp molt petit, de gespa artificial i haurem de fer un partit similar al de Balears. Hem d’aprofitar les segones jugades, hi haurà moltes interrupcions i el que guanyi aquest tipus d’accions s’endurà el partit. Els detalls definirian el resultat”.

Maldecaps per triar els onzes incials: “No només em costa triar els onze jugadors que surten d’inici sinó els divuit convocats, si aquesta setmana recuperem el capità tindré tota la plantilla disponible. Tinc una plantilla amb un nivell molt homogeni i que tothom treballa bé, és difícil però per un equip això és boníssim”. 

L’ajuda de Migue des de fora del terreny de joc: “L’any passat només es va perdre un partit i per sanció. Aquest any se n’ha perdut cinc ja, està amb moltes ganes d’ajudar l’equip des de dins, ara ens està ajudant des de fora com a capità. Està en fase d’evolució, els tècnics i els metges hem de controlar-lo, no volem pendre riscos. Espero que el diumenge estigui disponible però no ho sabem”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.