Toni Seligrat: “Hem de competir de tu a tu al Villarreal ‘B’ i dominar les àrees”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que enfrontarà els arlequinats al Villarreal ‘B’ al Mini Estadi en la sisena jornada de Lliga. 

Sortir a guanyar: “El Sabadell és un equip guanyador i a tots els partits, ja siguin a casa o a fora, sortim guanyar. Evidentment som conscients que el Villarreal ‘B’ és un rival de molt de nivell i de la dificultat del partit. La Lliga acaba de començar, és difícil parlar de punts d’inflexió a aquestes alçades però tant de bo Balers hagués estat un punt d’inflexió”. 

Anàlisi del partit: “Hem de competir de tu a tu al Villarreal ‘B’ i dominar les àrees, ser més eficaços. Sabem que defensivament tindrem molta exigència perquè són molt talentosos, un gran equip a nivell individual i col·lectiu”. 

Unió de l’equip: “Tots els dilluns parlem per analitzar el partit i veure com està l’equip. La xerrada d’aquest dilluns va ser molt positiva i vaig veure que l’equip està molt compromès per treure la situació endavant i millorar. Els jugadors estan compromesos”. 

Relació del joc desenvolupat amb el resultat: “És possible que el Sabadell vagi a Villarreal, faci un partit extraordinari, que competim de tu a tu al rival, que potser no mereixem tant com ells i guanyem per 0 a 2, en canvi, fent un mal partit guanyar 0 a 1 és poc probable”. 

Porteria a zero la temporada passada: “Hi ha jugadors que es mantenen respecte l’any passat, l’entrenador és el mateix i la dificultat és la mateixa. Però els dos equips som diferents, el Villarreal ‘B’ és un equip d’un nivell altíssim, màxim, però nosaltres tenim millor equip que l’any passat i fem les coses millor”.

Plantejament adaptat a la situació de l’equip: “És important saber on estem, on anem i qui som. Hem de ser conscients que excepte un partit, en la resta d’enfrontaments el Sabadell ha estat igual o millor que el rival però no hem estat capaços de guanyar i està clar que podem canviar coses per fer-ho millor”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.