Toni Seligrat: “Hem de posar tots una mica més de la nostra part per fer feliç a l’Aleix i que l’equip segueixi endavant”

11/01/2019

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el CF Peralada d’aquest diumenge a les 16h al Municipal de Peralada en el que serà el primer partit de la segona volta. 

Comença la segona volta: “Comencem la segona volta amb la desgràcia de la lesió de l’Aleix però l’equip està en un nivell molt bo i farem un pas endavant. Estic molt content amb els futbolistes que tinc, a la segona volta hem d’aconseguir tranformar els mèrits que fem sobre el camp en punts. Si ve algun futbolista per sumar li obrirem les portes de bat a bat”.

Prudència amb el diagnòstic d’Aleix Coch: “Encara no tenim les proves finals de la ressonància. Encara tinc l’esperança que no sigui tan greu, la triada de la que s’està parlant no està confirmada. Amb la lesió de l’Aleix hem de posar tots una mica més de la nostra part per fer feliç a l’Aleix i que vegi que l’equip segueix endavant”.

El partit contra el Peralada: “Contra el Peralada hem fet partits molt bons, la temporada passada un dels millors partits fora de casa el vam fer contra el Peralada però vam perdre i ens van fer tres gols. Aquest any va ser molts superiors a ells en la jornada 1 però només vam poder empatar. Aquesta setmana anem a guanyar per fer feliç a la nostra afició i a les nostres famílies i anosaltres mateixos que portem massa setmanes sense guanyar”.

Convocatòria: “Tots els futbolistes han treballat molt bé aquesta setmana. La no convocatòria d’Arturo no va ser un càstig si no un premi per als que van entrar. Encara no hem repetit alineació i aquestes coses són normals. El que li ha passat a Arturo també ho han viscut Edgar, Felipe o Gato. Tots es mereixen jugar però hem de pensar en els que estan millor i en funció del rival i del rendiment triem els titulars i els convocats”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.