Toni Seligrat: “La competència és tremenda perquè tots els jugadors estan a màxim nivell”

9/11/2018

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (12h) que enfrontarà els arlequinats amb el Valencia Mestalla a l’estadi Antonio Puchades en la dotzena jornada de Lliga.

Compromís dels jugadors: “Els jugadors entrenen tan bé que m’és difícil plantejar quins jugadors han de jugar i quins no perquè tots estan molt bé. Cada entrenament em fan dubtar més, això per un equip, si se sap portar, és extraordinàriament bo. La competència és tremenda perquè tots els jugadors estan a màxim nivell”. 

Mala dinàmica del Valencia Mestalla: “Prefereixo enfrontar-me a un rival que arribi amb dinàmica positiva perquè ens assegurem que tothom està amb els sistemes d’alerta activats i conscients de lla dificultat de guanyar el rival d’aquella setmana. En casos com el del Valencia Mestalla algú pot considerar que és un partit més fàcil però sabem que ni molt menys serà així”.

Plantilla jove del Mestalla: “La Segona B té la peculiaritat de tenir tants filials. Aquest any el Mestalla, a diferència dels últims anys, compta amb una plantilla molt jove amb pocs jugadors amb experiència i encara no li ha agafat el pols a la categoria. Crec que és una qüestió de domini de la categoria”. 

Competir en qualsevol camp: “Tenim un equip capaç de competir contra qualsevol i si estem bé podem guanyar a qualsevol. Personalment no crec quen dinàmiques, crec que són conseqüència de les accions dels equips. Si ara estem en dinàmica guanyadora vol dir que estem fent les coses bé i que estem més encertats”. 

A prop del play-off: “A aquestes alçades no em fixo en si entrem o no al play-off, li dono importància a guanyar i si els quatre primers també guanyen doncs esperarem. Si seguim en aquesta línia estarem entre els quatre primers, no sé quina jornada serà la primera però hi serem”.

Fotografia: Críspulo Díaz.