Toni Seligrat: “Mai he tingut tants dubtes per fer un onze i una convocatòria”

23/11/2018

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (17h) que enfrontarà els arlequinats al Lleida Esportiu al Camp d’Esports en la catorzena jornada de Lliga.

Partit en un gran escenari: “No he notat una setmana diferent pel rival que ens toca, els jugadors han entrenat al màxim nivell com sempre i tenen molta sintonia. Sí que diumenge espero veure una motivació extra per jugar en un gran escenari. Les vibracions de l’equip són molt positives, veig cada setmana que l’equip està molt posat en el partit del diumenge”.

Dos propers partits Lleida i Hércules: “Són partits en què competeixen equips de nivells similars, dos equips que poden estar entre els millors i el que fas en aquests partits és una mica més important que en la resta. Independentment d’això, el que passi en aquests propers partits no afectarà de gran manera la classificació en la jornada 38”.

Bon rendiment de tot els futbolistes: “Mai no he tingut tants dubtes per fer un onze i una convocatòria. Tinc molts dubtes però es que els jugadors estan en un molt bon moment i el rendiment global és molt bo. Com que he de seleccionar el millor del millor això en cap circumstància pot ser un problema sobretot si es porta bé com ho estem fent”.

Cap triomf contra el Lleida Esportiu: “De manera objectiva el fet de no haver guanyat mai el Lleida Esportiu deixa clara la dificultat, anem a fer una cosa que encara no ha aconseguit el Sabadell, i de manera subjectiva això m’encanta. Em motiva molt viure i competir contra la dificultat màxima, per a mi és un factor motivant”. 

Retorn a Lleida de Toni Seligrat: “He passat mitja vida allà, evidentment que soc valencià però puc dir que soc meitat de València i meitat de Lleida, la veritat que tinc un lligam molt fort amb la ciutat i el club. Els desitjo el millor però ells em coneixen i saben que el diumenge soc l’entrenador del Sabadell i vull que al Lleida li vagi tot molt bé excepte quan el meu equip juga contra ells”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.