Toni Seligrat presentat com a arlequinat

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de Toni Seligrat, el nou entrenador del CE Sabadell per les dues pròximes temporades. A la presentació hi ha assistit el nou màxim accionista del club, Esteve Calzada.

Això ha estat el més destacat.

Esteve Calzada:

-“Estem molt contents per poder comptar en aquest projecte amb el Toni Seligrat. Des del primer moment vam tenir una química molt bona”

-“La primera frase que em va dir Seligrat quan ens vam conèixer va ser “Jo vull ser entrenador al futbol professional” i nosaltres volem estar al futbol professional, junts anem de la mà amb els mateixos objectius. És un entrenador amb molta experiència en aquesta categoria, i que ens assegura competir al 100%. Poder tenir-lo durant dos anys és una mostra d’intencions en aquest projecte”.

Toni Seligrat:

-“Tinc un concepte molt bo de l’Esteve. És una persona molt competent a la que no la vull fallar, i encara menys a un club gran i històric com és el Sabadell”.

-“M’agraden les propostes arriscades i aquest projecte ho és”

-“Tant el Sabadell com jo mateix tenim els mateixos objectius: El futbol professional, i vull aportar el meu granet de sorra per fer-ho a base de treball i esforç”.

-“Estic molt il·lusionat en aquesta nova etapa. M’identifico en el projecte: ambició, treball, esforç, realisme, planificació”.

-“Jo sempre he dit que tant de bo pogués estar tota la vida fent play-offs cada any, però jo no vinc aquí a fer un play-off, jo arribo aquí amb la intenció de pujar al futbol professional. No sabem quan ho farem, aquest o l’altre, però intentarem portar els millors jugadors per aspirar al màxim”

-“El que millor se’m dóna com a entrenador és treure el màxim de profit i rendiment als meus jugadors. Segons quines característiques tingui aquest equip, jugarem d’una manera o d’una altra”.

-“El Sabadell pot oferir altres coses que no diners per tenir els millors jugadors”

-“No puc demanar màxima ambició als meus jugadors si jo no sóc el primer a fer-ho”.

-“Amb mi ve en Joma, preparador físic que m’acompanya des de la meva etapa al Lleida Esportiu. Ara estem acabant de tancar el cos tècnic. hi ha persones de la ciutat que s’està mirant d’incorporar-los proposades pel club, que segur que em presenten els que millor poden fer aquesta feina”