Toni Seligrat: “Tenim l’avantatge de comptar amb una plantilla de molta experiència”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, va comparèixer en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que enfrontarà els arlequinats al RCD Espanyol ‘B’ a la Nova Creu Alta en la setena jornada de Lliga. 

Motivació per guanyar a l’estadi: “Estem a l’arrancada de la temporada però necessitem guanyar. Hem guanyat un partit lluny de l’estadi però volem guanyar a casa, ens fa més falta”.

Avançar-se al marcador: “En aquesta categoria que costa tant fer un gol, posar-se per davant al marcador és fonamental i nosaltres això encara no ho hem aconseguit aquest any. Sabem que això és difícil de controlar, això sí, hem de controlar l’ansietat i que tots estiguem convençuts que volem guanyar. Si no ens posem per davant al marcador l’objectiu ha de ser el mateix: guanyar”. 

Bon inici de lliga de l’Espanyol ‘B’: “Està fent un gran inici de temporada. És un equip que m’encanta, de tots els equips contra els que hem jugat fins ara és dels més complets. A banda de la qualitat que tenen a nivell individual com tots els filials, tenen el gran avantatge de tenir un bloc consolidat. Tots junts han viscut un descens i un ascens”.

Vestidor experimentat: “Tenim un avantatge al Sabadell, la plantilla i el cos tècnic tenim molta experiència. Hi ha molts jugadors que han passat per situacions similars a la nostra i de pitjors, tan a Segona B com a categories superiors. Això ens ha d’ajudar a controlar les diferents situacions d’un partit”. 

Unió de l’equip i l’afició: “Quan parlo de ‘nosaltres’, parlo també de l’afició. Els aficionats són part de nosaltres i tenen la mateixes ganes de veure el seu equip no sols competir bé, sinó guanyar i aquí a casa”. 

Situacions determinades del partit: “Si les condicions del partit s’acosten a les del partit contra l’Ontinyent hem de ser conscients que és millor guardar el que tenim i no arriscar per perdre el que havíem guanyat en 80 minuts. Si arribéssim a aquesta situació ens aniria molt bé que l’afició estigués amb nosaltres, espero que el diumenge rebin per part de l’equip que al terreny de joc hi ha uns jugadors que els volen fer feliços”.

Fotografia: Críspulo Díaz.