Toni Seligrat: “Tenim una plantilla amb molts recursos que ens ha permès guanyar els dos últims partits”

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (17h) que enfrontarà els arlequinats al CD Teruel a la Nova Creu Alta en la novena jornada de Lliga.  

Bona dinàmica de l’equip: “Hem viscut dos pols oposats, el negatiu i ara comencem a veure el positiu. Només portem vuit jornades, en queden 30 i esperem continuar en la línia de victòries que hem coemençat a agafar”.

El treball es plasma en els resultats: “El cos tècnic i el vestidor tenim el pensament que el treball és bo com el de fa moltes setmanes però ara, a més, estem guanyant i el futbol ara està sent just amb els mèrits de l’equip. La sensació és que la lliga i els resultats estan sent justos perquè l’equip està treballant molt dur”. 

Plantilla molt àmplia: “És bo que hagi de pensar molt les alineacions, puc fer canvis a l’onze i que no es notin gaire en el joc de l’equip. Tenim una plantilla amb molts recursos que ens ha permès guanyar els últims dos partits. En les últimes dues jornades els jugadors de banqueta ens han fet canviar el signe del partit”. 

El repte de guanyar 3 partits consecutius: “Ha de ser una conseqüència del gran partit que vull que faci l’equip diumenge i de la victòria. Si no podem aconseguir la primera premissa, volem guanyar sigui com sigui. Això suposarà tres victòries consecutives però hem d’estar centrats en fer-ho bé”. 

El partit contra el CD Teruel: “El Teruel porta quatre gols en contra i quatre a favor, només ha perdut un partit. La dificultat de guanyar aquest diumenge serà enorme. És cert que empata molt, això ens sona a tots. És un equip a qui costa fer-li gols però a ells també els costa marcar. Els creen oportunitats de gol però tenen dos bons porters”.

Plantejament del Teruel: “La gent que no hagi vist el Teruel es pot pensar que és un equip que es replega al darrere però la realitat és que intenta ser protagonista del partit, té un bon tracte de pilota. No és un equip que dona la pilota al rival i juga a especular”.

El retorn de Migue: “Aquesta setmana ha estat la primera que ha entrenat al complet amb l’equip i diumenge pot entrar a la convocatòria. S’ha demorat una mica el seu retorn però hem volgut tenir paciència, ha costat una mica més”.

Fotografia: Críspulo Díaz.