Toni Seligrat: “Volem donar continuïtat a les bones sensacions i als bons resultats per mirar cap amunt”

7/12/2018

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Toni Seligrat, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge (17.15h) que enfrontarà els arlequinats al CD Castellón al Nou Castalia en la setzena jornada de Lliga.

Aprofitar l’impuls del triomf contra l’Hércules: “El partit de l’Hércules el vam encarar com un partit ideal per a consolidar les bones sensacions que teníem i sumar els tres punts. Ara volem donar continuïtat a les bones sensacions per mirar cap amunt però sobretot als resutats que és el que ens farà pujar a la classificació”. 

El Castellón en hores baixes: “No ens podem guiar per la classificació del Castellón i tampoc podem agafar de referència l’últim partit que van perdre contra l’Ejea perquè sabem que és un camp totalment diferent al de Castalia. L’únic partit que ha perdut el Castellón a casa va ser contra el Lleida i a més la derrota va ser injusta per la proposta futbolística que van proposar els dos equips. Evidentment sabem que la situació per a ells és molt delicada”. 

Camp especial: “Castalia és un escenari que ens motiva especialment i ens beneficia, aquest tipus d’estadis són els que ens agradaria trobar quan juguem fora de casa. Això no vol dir que serà un partit fàcil però les condicions ens ajuden”. 

La baixa de Nico Delmonte: “Les baixes mai són bones i més si són de jugadors que tenen un rol important en l’equip però en aquesta plantilla d’un nivell tan homogeni entrarà un futbolista de característiques similars. Un company entrarà en el lloc de Nico i un altre jugador amb moltes ganes podrà entrar a la convocatòria”.

Partit a partit: “Sé que és un tòpic i que normalment ho diuen tots els entrenadors però el que vull és guanyar cada partit i anar retallant per pujar en la classificació. El nostre objectiu és guanyar cada setmana i compensar el mal inici que vam tenir a nivell de resultats”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.