Tornejos de Setmana Santa

Aprofitant la festivitat de Setmana Santa, alguns equips del futbol base arlequinat van participar en tornejos organitzats per diferents clubs. Des d’aquí també volem agrair la invitació i el bon tracte rebut en cadascun d’aquests esdeveniments. A continuació repassem com li va anar a cada equip:

 

Infantil ‘A’

Els nois que entrenen Javi García i Néstor Álvarez van participar al torneig Primer Toque de Castelló. Gran paper el dels joves jugadors que es van plantar a la final i només els penals van evitar el triomf davant el Real Madrid. Prèviament van derrotar al Real Betis a semifinals. De fet, només van perdre un partit en tot el torneig i va ser davant el Villarreal.

 

Aleví ‘A’ (imatge principal)

El primer equip aleví que entrena Marc Nomen es va proclamar campió en el Komm Mit internacional. Gran torneig el que van completar, superant en semifinals al Real Zaragoza i en la gran final al Plus Ultra murcià per un ajustat 2-1. Enhorabona!

 

Aleví ‘B’

L’Aleví ‘B’ es va desplaçar a Sitges, al Municipal d’Aiguadolç, per participar en la Mini Cup Sitges. Els joves jugadors van acabar en cinquena posició guanyant el darrer partit al Cornellà per un ajustat 6-5. Anteriorment s’havien enfrontat amb resultats diversos al Nàstic Tarragona, Tancat i l’amfitrió Sitges.

 

Aleví ‘C’

Més a prop es va desplaçar l’Aleví ‘C’, que ho va fer a Canovelles en el 4t Torneig Bimbo de la ciutat vallesana. L’equip entrenat per Aitor Calero es va plantar fins a la final del torneig però va cedir davant el Mataró per un clar 5-0. Tot i la derrota final, gran torneig amb bon joc el desplegat a Canovelles.

 

Aleví ‘H’

La UE Sabadellenca va organitzar una Setmana Santa més el seu torneig al Municipal La Creu de la zona sud de Sabadell. Allà hi va participar l’Aleví ‘H’, que es va imposar en format triangular al Ponent i l’equip local superant tots dos conjunts per 3-1 i 2-4, respectivament. Enhorabona!

 

Benjamí ‘C’

Com en el cas de l’Aleví ‘A’, els joves jugadors que entrenen Gerard Roca i Sergio Segura també van participar al torneig internacional Komm Mit a Sant Pol de Mar. Els benjamins van completar un torneig perfecte guanyant tots els partits davant rivals com l’Asa del Líban, l’Alcione italià o el Barakaldo a la final. 5-2 va ser el resultat en el darrer partit per aconseguir el trofeu de campions. Enhorabona!

 

Prebenjamí ‘E’

El Martinenc va dur a terme el seu torneig durant aquests dies de festa i allà hi va participar l’equip federat més petit del club. El Prebenjamí ‘E’ que entrena Joel Naveira es va enfrontar davant rivals d’entitat com l’Espanyol, FE Grama, Igualada o el mateix Martinenc. Tot i no poder guanyar cap partit, els nois van viure una gran experiència.