“Tots els jugadors han treballat molt per ser titulars davant el Betis”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, ha valorat el primer partit de Lliga davant el Real Betis. “Hi ha una motivació especial en la primera jornada, independentment del rival. Però si ve el Betis, hi ha un plus”, ha dit.
 
“Tots els jugadors han treballat molt per ser titulars. El seu treball és innegociable i el cos tècnic els hi demanem molt”, ha afegit.
 
Sobre la necessitat d”incorporar jugadors, el tècnic arlequinat ha estat clar en la resposta: “Tenim l”obligació de mirar el planter. A més, el mercat encara no s”ha tancat. La baixa d”Ernest és un contratemps”.
 
Miquel Olmo també ha parlat sobre el conflicte entre la LFP i el Real Murcia CF. “El cas del Murcia l”hem patit tots els equips. No ha estat agradable i els aficionats s”han vist perjudicats“, ha comentat.
 
L”entrenador del CE Sabadell, a més, també ha parlat de David De Navas. “Estic molt satisfet amb la pretemporada que ha fet. El seu compromís és màxim”, ha remarcat.
 
Per últim, ha reiterat el missatge que ha transmès la plantilla durant la pretemporada. “Teníem la responsabilitat de créixer en l”aspecte defensiu. Aquest equip treballarà molt i no canviarà la seva idea de futbol”, ha conclòs.