Trápaga, Chaparro i Alasana, presentats

El Centre d’Esports Sabadell segueix perfilant la seva plantilla per a la temporada 2017-18. Després de l’arribada dels homes que han d’aportar veterania, com és el cas de Migue, Felipe Sanchón o Marc Martínez, ara és el torn dels que completaran les fitxes sots 23. El porter Álvaro Chaparro arriba per ser la competència de Roberto sota pals mentre que Trápaga i Alasana, que ja s’entrenen des de divendres al club, deixen la seva etapa juvenil per venir com a cedits pel FC Barcelona:

José Luis Trápaga (21/5/1998, Polanco, Cantàbria), lateral dret, ex del Racing i del Villarreal.

  • “Vaig signar amb el FC Barcelona i havia de fer un pas intermedi. No vaig tenir cap dubte en venir aquí, un històric d’Espanya, amb un gran estadi i una gran afició”.
  • “El grup, des del primer dia que vaig arribar, em va acollir molt bé. Hi ha gent molt veterana però que està disposada a donar-te un cop de mà quan calgui”.

Alasana Manneh (8/4/1998, Gàmbia), pivot defensiu, ex de l’Acadèmia Aspire i del juvenil del Barcelona.

  • “Estic molt content aquí, al vestidor hi ha bona gent i em sento còmode”.
  • “Espero molt. Donaré el millor per al club. Sóc del Barça però ara estic aquí així que ajudaré el club a aconseguir els seus objectius”.

Álvaro Chaparro (30/11/1997, València), porter, ex del Valencia i l’Oviedo.

  • “Quan es va presentar l’oportunitat, no vaig dubtar en venir. Vaig venir per entrenar i em van acollir molt bé. Aprendré de Roberto i de la resta, i intentaré lluitar”.
  • “Al vestidor hi ha un ambient molt unit i molt familiar, i és una de les claus per poder portar un bon ritme de partits”.