Tres punts d’or

No podien fallar i no ho han fet. Els arlequinats han sortit a per totes amb la idea de retenir els tres punts en un escenari immillorable. Aficionats, socis, penyistes i familiars han omplert la Nova Creu Alta per donar suport i caliu al filial en un dels compromisos més importants de la temporada. Els homes de Carlos López no han defraudat i, després de 90 minuts plens de lluita, esforç i sacrifici, han aconseguit un triomf vital de cara a la salvació.

Els primers compassos han sigut un cúmul d’indefinicions per part dels dos equips, sense un dominador clar i amb un joc molt travat a la zona de creació. No ha sigut fins al quart d’hora de partit que arribat la primera gran ocasió. El capità i pitxitxi de l’equip Sergi Estrada ha rematat una pilota morta a la frontal que ha marxat fregant el travesser de la porteria rival.

A la següent, però, no perdonaria. Després d’una gran jugada associativa de l’equip arlequinat, Pol ha filtrat una perillosa pilota a l’àrea a Sergi Estrada qui, amb tota la naturalitat i fredor que caracteritza l’home-gol, ha deixat assegut al defensa amb un retall i ha batut al porter d’un potent xut al pal llarg. El davanter del Centre d’Esports Sabadell està quallant una magnífica temporada a nivell golejador i ja du 17 dianes en la present campanya. Cinc minuts després, el CE Júpiter ha donat un avís per a navegants en engaltar Coro des de fora de l’àrea un xut al travesser que ha fet emmudir, momentàniament, el públic assistent a la Nova Creu Alta. No s’hi valia a badar.

Les forces han continuat igualades a la segona meitat i cap dels dos conjunts s’ha imposat per damunt de l’altre, malgrat que les millors ocasions, altre cop, han tornat a venir del bàndol arlequinat. Una jugada d’estratègia perfectament executada pels sabadellencs no ha acabat en gol per centímetres i Sergi Estrada, omnipresent a totes les jugades d’atac, s’ha quedat sense angle en un mà a mà que hauria pogut suposar el 2-0. El CE Júpiter, però, també ha pogut dir la seva en una mitja xilena des de dins de l’àrea que ha blocat bé Romans, molt segur durant tot el partit.

Els últims instants de partit han semblat eterns. No obstant això, els arlequinats, extenuats després del gran desplegament físic realitzat durant els 90 minuts, i empesos per una Nova Creu Alta exultant que no ha deixat d’animar, han resistit les últimes envestides del CE Júpiter i han pogut celebrar una victòria balsàmica.

El filial s’ubica temporalment fora de la zona de descens, a espera dels resultats dels seus rivals directes. El cap de setmana que ve visitarà Manlleu en l’últim compromís de la temporada 17/18, on amb un punt n’hi haurà prou per aconseguir l’anhelada permanència a Primera Catalana.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell ‘B’: Romans, Eric, Mouha, Castanyer, Casals, Nil, Pol (Gil, 65’), Ligero (Alejandro, 87’), Estrada (Guillem 90’), Caballé (Enric, 70’), Marc.

CE Júpiter: Uri, Carmona, Peña (Quilis, 75’), Ahufinger, Pau, Lluis (Rodri, 64’), Aleix (Peke, 75’), Gueri (Óscar, 64’), Coro, Ferran, Peris (Montejo, 47’).

Gols: 1-0 (22’) Sergi Estrada.

Àrbitre: Xavier Ariño Giménez. Ha amonestat els jugadors locals Romans, Enric, l’entrenador local Carlos López i l’entrenador visitant Alejandro Martínez.

Estadi: Nova Creu Alta.

Imatge: Críspulo Díaz.