Tres reforços més per al filial

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb Pau Otero, Adrián Lledó i Adrián Edo perquè apuntalin la plantilla del filial de Tercera Divisió.

Otero és un migcampista de 21 anys que arriba procedent de la UE Sant Ildefons de Primera Catalana. A més, va formar part durant vuit temporades de la Masia del FC Barcelona. “Com és un filial, sempre mires cap amunt i tens aquella motivació per fer el salt. Primer intentarem guanyar-nos un lloc però estic molt content d’arribar a aquest club històric”, ha declarat.

Lledó, mitjapunta de 19 anys, signa després de completar el període formatiu al CF Damm, on ha militat les últimes sis campanyes: “És un gran equip, estan demostrant que estan fent les coses molt bé, amb gent jove i practicant un futbol de combinació que busquem, ja que venim de la Damm”.

Per últim, Edo, de 19 anys, també arriba del Juvenil ‘A’ del CF Damm, on ha jugat cedit pel Valencia CF. Abans, també havia tingut una aventura al Blackburn Rovers anglès. Edo pot actuar en qualsevol posició del mig del camp tot i que aquest any ho ha fet de lateral dret al conjunt cerveser. “És un gran pas. Venim d’un juvenil on hem fet una temporada molt bona i aquí esperem el mateix”, ha indicat.

Imatges: Roger Benet.