Triomf patit per consolidar-se a la segona posició (2-1)

CE Sabadell “B”: Sergio, Diego, Guillem, Pol, Alba, Josep, Max (Ñito, 72″), Ferreira, Manel, Civil (Sandro, 55″), Cesc (Español, 84″).

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán (Gestí, 71″), Guti (Aitor Casas, 81″), Fonta (Illescas, 71″), Joan Castillo, Medina, Bernat, Oribe, Moreno, Merchán, Santi Triguero.

Gols: 1-0, Cesc (26″); 2-0, Cesc (68″); 2-1, Medina (84″).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón (comitè territorial del Maresme). Ha amonestat els locals Guillem i Pujol, i els visitants Fonta, Guti, Oribe i Medina.

Estadi: Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès.

El Centre d”Esports Sabadell “B” segueix amb la seva gran dinàmica al Grup V de Tercera Divisió després d”encadenar contra el FC Vilafranca (2-1) la setena jornada consecutiva sense perdre. El conjunt dirigit per Jose Solivelles es consolida a la segona posició de la classificació després de sumar els tres punts en un partit que semblava controlat a 10 minuts del final i que ha acabat amb el porter del filial, Sergio, com a gran heroi de la tarda.

El FC Vilafranca es presentava al Pepín Valls de Castellar com el segon equip més golejador i el més golejat. Sinònim de diversió per a l”aficionat. I el partit no ha decepcionat. Intensitat i ritme entre tots dos equips en els primers minuts. El CE Sabadell “B” ha donat el primer avís seriós a la porteria del conjunt del Penedès després d”una gran jugada individual de Max que salvava “in extremis” Miguel Ramos. Els homes de Jose Solivelles continuaven generant perill per les bandes i, al 26″, Cesc Clotet ha enviat al fons de la xarxa un xut creuat després d”una gran combinació dins de l”àrea. El gol ha despertat als visitants, que en l”últim quart d”hora de la primera meitat han pogut marxar al descans amb empat al marcador després d”una falta d”Oribe que se n”anava fora per centímetres.

Les ocasions de gol no han arribat a l”inici de la segona meitat. De fet, fins al segon gol arlequinat, poc perill havien generat el CE Sabadell “B” i el FC Vilafranca. Al 68″, una jugada de fantasia ha acabat amb un xut de Sandro que salvava Miguel Ramos en primera instància. El refús l”aprofitava el més llest de la classe, Cesc, per empènyer la pilota al fons de la xarxa. Semblava tenir-ho tot sota control el filial arlequinat però el partit s”ha complicat al 84″. Medina ha retallat diferències a la sortida d”un còrner i el FC Vilafranca, tot i acabar amb deu per la lesió de Bernat, ha anat en tromba per l”empat. Ha aparegut en aquest moment la figura de Sergio. El porter del filial ha salvat fins a tres ocasions clares de gol perquè els tres punts no volessin del Pepín Valls.

Al final, 2-1 i amb aquest triomf, el CE Sabadell “B” segueix una setmana més a la segona posició de la classificació amb 29 punts, a quatre del líder, l”AE Prat. El pròxim cap de setmana, jornada de descans abans d”afrontar la visita a la UE Figueres del pròxim 13 de desembre.