Un any més de màgia a la NCA: Felipe Sanchón, renovat

El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord per renovar el contracte de Felipe Sanchón per a la temporada 2018-19.

Felipe Sanchón Huerta (8/4/1982, Sant Boi de Llobregat) seguirà lligat a l’entitat arlequinada després d’un primer any a Sabadell per emmarcar. El davanter va arribar l’estiu passat després de pujar a Primera Divisió amb el Girona FC, on hi havia estat les últimes cinc temporades, i la seva qualitat es va fer notar des del primer dia.

Sanchón va finalitzar l’any com a màxim golejador del CE Sabadell amb nou dianes, algunes de molt bella factura, i va ser escollit com a Jugador Estrella 2017-18 per l’afició arlequinada, guardó que va rebre en el darrer partit a casa contra el Lleida Esportiu.

Amb la renovació de Felipe Sanchón, el club s’assegura la continuïtat de la columna vertebral de la passada campanya i ja compta amb un total de dotze jugadors amb contracte en vigor per a la 2018-19: Roberto, Romans, Óscar Rubio, Pastells, Migue, Aleix Coch, Pol Moreno, Ángel, Pedro Capó, Josu, Arturo i el mateix Felipe.