Un bon Sabadell que ha merescut més

El CE. Sabadell treu un punt de la complicada visita al Municipal de Palamós, en el partit que l’enfrontava a la Unió Esportiva Llagostera. L’equip de Romo, després d’una primera part amb poc a destacar, va reaccionar en uns molt bons segons 45 minuts, on Paris Adot va ser molt desequilibrant per la banda dreta.

El ‘Llagos’ ha estat el protagonista de la primera part. En una jugada col·lectiva ha arribat la desfeta, amb una centrada des de la banda esquerra que ha rematat de primeres Albarrán, per superar Ezkieta. Tot i que el protagonisme dels d’Oriol Alsina ha continuat, l’equip blaugrana no ha tingut ocasions prou clares com per augmentar la distància.

A la represa, des del primer minut el Sabadell ha demostrat que volia endur-se alguna cosa de la seva visita a la Costa Brava. Paris Adot ha estat l’home més actiu de l’atac arlequinat, i la seva insistència s’ha vist recompensada amb un golàs amb la dreta, que ha entrat per l’escaire llarg de Moragón.

Max Marcet, pocs minuts després, ha tingut el desempat amb una pilota robada dins l’àrea del Llagostera amb un xut de primeres. La pilota, però, ha marxat massa desviada.

Les últimes jugades han tingut com a protagonistes dos jugadors navarresos. Primer Ezkieta, amb una magnífica aturada davan l’exarlequinat Manel Martínez, i després el mateix Paris Adot, d’un servei de banda ha fet una jugada individual i s’ha plantat sol davant Moragón, però el porter del Llagostera ha estat atent i ha ocupat el màxim espai possible per evitar la desfeta al minut 90.