Un filial preparat per créixer

Sense por i amb gana de menjar-se el món. Fins a nou jugadors amb fitxa del filial estan a les ordres de Miguel Álvarez i participaran durant tota la pretemporada amb el primer equip de la entitat. A la porteria trobem a Sergio i Aliaga que realitzen la pretemporada amb l”entrenador de porters, Iñaki Caña. Àlex Alba, Estellés i Pol Moreno són els defenses que Álvarez té a la seva disposició mentre que Adri Diaz i Sandro Toscano ocupen la medul·lar. El primer d”ells és més de caire defensiu i el segon amb arribada. I a la vessant ofensiva trobem a l”extrem Cesc Clotet i al punta Manel Martínez.

Cesc i Estellés en dinàmica de primer equip

Tant el Cesc Clotet com l”Albert Estellés entrenaran tota la temporada amb el primer equip però podran estar disponibles per disputar partits amb el filial si Miguel Álvarez decideix no incloure”ls a la convocatòria.

Solivelles aplaudeix la progressió

L”entrenador del filial, José Solivelles, ha valorat molt positivament que tants jugadors es trobin realitzant la pretemporada amb el primer equip: ‘“El fet de poder promocionar els nostres jugadors ha de ser el principal objectiu del filial.“” Així mateix també ha recalcat que, tant ell com el seu cos tècnic parteixen de la base de poder assolir dos objectius; el primer, obtenir bons resultats amb el filial. El segon,  promocionar jugadors competitius pel primer equip.