Un partit de dues cares

El Sabadell B va jugar ahir el seu segon partit de pretemporada i ho va fer enfrontant-se al CF Organyà que militarà a la 2a Catalana. El partit es posava coll amunt pels arlequinats quan Robert feia el primer gol pels locals ajustant una pilota al pal de la porteria defensada per Aliaga. Un minut després, Pau Vázquez estavellava una rematada de cap al travesser i no seria fins el minut 10 de partit que Borreda establiria l”empat al marcador. A partir d”aquest empat, el Sabadell B no va saber-se trobar còmode sobre la gespa i l”Organyà va desaprofitar una pena màxima per tornar-se a avançar en el marcador.

La segona part es va iniciar amb molts canvis a l”onze. Un total de nou jugadors van entrar des de la banqueta i van demostrar una millor versió del joc arlequinat. Pau Mañé va estavellar una altra pilota al travesser demostrant així el domini arlequinat i quan s”estava disputant el minut 65 de partit, el mateix jugador va enviar al fons de la xarxa la pilota per establir el 1-2. Amb el partit controlat, va ser Antonio qui va establir el definitiu 1-3 al marcador després d”enviar al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta dins de l”àrea.