Un Sabadell que enganxa, debut amb més que bones sensacions (2-2)

El Centre d’Esports Sabadell ha sumat un punt en el partit de debut en el Grup III de la Segona Divisió B. El resultat finalment no ha estat just davant la superioritat arlequinada en  nombre d’ocasions, en possessió de pilota, i en molts altres aspectes, com ha reconegut el mister del Peralada Narcís Pelach. El domini  ha estat des de l’inici del partit fins al final, encara que dos errors puntuals en defensa ha avançat al Peralada en el marcador .

Primerament Miguélez al minut 7 i, seguidament, Valery al minut 27, han donat una avantatge prou important per als gironins, però el Sabadell, lluny de abaixar els braços, ha seguit lluitant i seguint amb el full de ruta, controlant la pilota i el tempo del partit, tot i això  el gol no arribava i la primera part a finalitzat amb el 0 a 2.

La segona meitat ha començat d’una manera immillorable. Néstor Querol ha estat atent a un rebuig del porter del Peralada, i ha retallat distàncies al marcador al minut 47. El Sabadell ha continuat empenyent per empatar el partit, amb força escapades per banda i centrades a l’àrea, fins a crear deu ocasions de perill. En una d’aquestes ocasions Aleix Coch, al minut 74, ha rematat de cap un córner i ha fet pujar al marcador la igualada, que a la fi, seria el resultat final. L’emoció però ha durat fins al xiulet final, ja que Cuevas, a les acaballes del partit, amb una xilena espectacular que s’ha anat per molt poc per sobre del porter i Migue, en el minut 95, han tingut a les seves botes la remuntada, però en les dos ocasions un defensor del Peralada ho ha evitat.

Resumint, molt bon partit del CES, a la primera jornada de lliga i un empat amb regust de victòria.

Toni Seligrat estava content amb l’actuació dels seus jugadors, tot i que no s’ha pogut guanyar:

“Estic molt satisfet amb tots els meus jugadors, i si m’he de quedar amb un d’ells, amb els joves que avui han plantat cara en un partit complicat: Cobo, Pol Ballesteros i Acedo.

“Hem sigut superiors, però preferiria haver guanyat i jugar una miqueta pitjor”.

“Amb un inici complicat el més important la  capacitat de reacció de tot l’equip”.

C.E. SABADELL: Roberto, Valentin (min. 72, Cobo), Óscar Rubio, Aleix Coch, Pedro Capó (min. 81, Pol Ballesteros), Migue ©, Gato, Néstor Querol, Adri Cuevas, Ángel, Felipe Sanchón (min. 90, Acedo).

GOLS: 0-1 (min. 7, Miguélez), 0-2 (min. 27, Valery), 1-2 (min. 47, Néstor Querol), 2-2 (min. 74, Aleix Coch).

Estadi Nova Creu Alta. 1821 espectadors.