Valentín i Acedo: una presentació sense precedents

El Centre d’Esports Sabadell segueix amb la innovadora ronda de presentacions d’aquesta temporada 2018/19. Aquest dilluns al migdia ha estat el torn de David Acedo i Valentín Merchán, que han sigut presentats en un dels elements més representatius de Sabadell: l’autobús de la ciutat.

Enfundats en la segona equipació, que aquesta temporada lluirà els colors verd i groc propis de Sabadell, Valentín i Acedo s’han sotmès a una sessió fotogràfica davant de l’estadi, on han fet els tradicionals tocs de pilota abans de pujar a l’autobús híbrid de la TUS amb la premsa. Acompanyats del director general Bruno Batlle i del director esportiu José Manzanera, ambdós jugadors han respost les preguntes dels mitjans mentre l’autobús feia un recorregut pels voltants de la Nova Creu Alta, en una presentació sense precedents i que apropa el CE Sabadell a la ciutat.

Valentín Merchán:

  • “Vinc amb il·lusió, amb ganes i amb sentit de la responsabilitat. El bloc de l’any passat va fer molt bé les coses, però ara l’objectiu és més clar i més ambiciós”.
  • “Toni Seligrat em va trucar personalment. Em va dir que em seguia des de feia temps i que aquest any, si jo volia, teníem la oportunitat de treballar junts. El projecte és il·lusionant i no ho vaig dubtar”.
  • “Les sensacions són molt positives. És un grup humà molt obert i molt madur, no hi ha timidesa, és com si hagués estat tota la vida aquí. Diuen que si el present és bo, el futur serà bo… Doncs ara mateix el present és espectacular”.
  • “Vinc amb la missió de jugar. I si no jugo, d’aportar, sumar i ajudar els companys”. 

David Acedo:

  • “Començo una etapa il·lusionant i vinc amb moltes ganes d’aprendre. Quan vaig rebre la trucada de Bruno i em va explicar el projecte, no m’ho vaig haver ni de pensar”.
  • “Tinc tota la confiança de l’entrenador. En el tercer entrenament ja em va deixar clar que mai perdés l’atreviment i que no tingués por a demostrar allò que sé fer”.
  • “Tenia ofertes d’altres equips, però un projecte il·lusionant i l’experiència en una categoria on aprens molt em van convèncer. Vull aprendre al màxim i viure el futbol professional”.
  • “La confiança de l’entrenador es guanya amb els entrenaments; si treballes bé, tindràs minuts independentment de l’edat que tinguis”.