Valentín Merchán: “Volem brindar una victòria a la nostra gent, l’afició es mereix el millor per al Sabadell”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell, Valentín Merchán, va comparèixer davant els mitjans de comunicació en la setmana que l’equip disputarà la setena jornada de Lliga contra l’Espanyol ‘B’ a la Nova Creu Alta en el primer ‘Partit del Soci’ d’aquesta temporada. 

Passar pàgina de Vila-real: “Estem millor que diumenge i que dilluns, hem tornat a agafar confiança i tenim ganes que arribi el partit contra l’Espanyol ‘B’ per brindar una victòria a la nostra gent perquè s’ho mereix, l’afició es mereix el millor per al Sabadell”.

Retornar a la solidesa defensiva: “Hem de tornar a la base, hem de tornar a recuperar la solidesa defensiva, estem rebent massa gols i sabem que ens estan fent molt mal en l’estratègia. Estem en la mateixa línia del míster, som conscients que els errors ens estan castigant amb gols”. 

Situació a nivell personal: “Contra el Villarreal ‘B’ vaig tenir la mala fortuna de relliscar a la zona de tres quarts i la pèrdua va acabar amb un gol, sabíem que el Villarreal ‘B’ té un gran contraatac. A nivell personal això em fa mal, m’aixeco cada dia volent ser el millor defensa i ajudar als meus companys al màxim per no rebre gols. Diumenge estava molt tocat però avui ja hem tornat a entrenar bé, han tornat les bones sensacions de cara al partit de diumenge”.

Tranquil·litat per treure els resultats: “Hem d’estar relaxats i tranquils, el treball és boníssim. Penso que no ens hem d’obsessionar perquè aquesta obsessió es converteix en rigidesa i no ens deixa treure tot el millor de nosaltres i aquí hi ha un material boníssim per fer molt de mal. Des de la tranquil·litat i l’autoexigència hem de tirar endavant i començar a guanyar partits”.

Visita de l’Espanyol ‘B’: “És un equip difícil però prefereixo tenir un bon equip davant i treure el millor de nosaltres. Hem de fer un bon partit, estar ben sòlids en defensa i sobretot que la pilota entri per guanyar”. 

Fotografia: Roger Benet.