Valero Forn Tradicional referma la seva aposta pel futbol femení del CE Sabadell

9/11/2020

Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell renoven l’acord de patrocini fins al juny de 2021. L’empresa familiar compta amb més de cinc dècades d’història en l’elaboració del pa, brioixeria i amb experiència en botiga a Sabadell i tota la comarca. També ofereix producte de pastisseria i d’altres especialitats.

Serà, un any més, el patrocinador principal de tot el futbol femení i oferirà càtering en el calendari d’activitats socials del club. La marca tindrà visibilitat a la Nova Creu Alta i a les instal·lacions d’Olímpia. També, lluirà al pit de totes les samarretes dels equips femenins del club.

La firma de l’acord s’ha celebrat a l’estadi de la Nova Creu Alta comptant amb la presència d’Esteve Corsellas, director de la panificadora Valero, Isabel Sánchez, directora de punts de venda, la vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés, la coordinadora del futbol femení, Jessica Rodríguez i les capitanes del primer equip femení, Cristina Gómez, Desiré Zambrano i Anna Bové. 

L’empresa coneguda per la seva gran implicació en projectes de Sabadell i de tot el Vallès, és una de les famílies estimades per la seva gran tasca de compromís social.